Wij Coaching en Advies
(Thuis)Administraties

Over Wij Coaching en Advies

Mijn naam is Sandra Danklof, budgetcoach en nabestaandenbegeleider in de regio West Friesland en de kop van Noord Holland.
Na jaren bij financiële instellingen gewerkt te hebben, begon ik steeds meer het verlangen te krijgen om op sociaal financieel gebied iets voor de medemens te kunnen betekenen. Werken voor een financiële instelling voldeed niet meer aan mijn verwachtingen.

Voor mensen die alleen achterblijven, na bijvoorbeeld een overlijden of een (echt)scheiding, om hen weer op weg te helpen met de administratie en het budget.
En voor hen die om welke reden dan ook behoefte hebben aan ondersteuning bij de financiën en de administratie. 
Ik ben om die reden de opleiding Budgetcoach gaan volgen. Later aangevuld met een opleiding voor nabestaandenzorg.

Ik help cliënten die om welke reden dan ook de grip zijn kwijt geraakt op hun administratie en de financiën door bijvoorbeeld ontslag, ziekte, scheiding overlijden of gezinsuitbreiding. Ik werk met particulieren, ZZP-er's en bedrijven die een budgetcoach inschakelen voor hun werknemers.

Als budgetcoach werk ik niet voor de cliënt, maar met de cliënt. Ik neem de administratie niet van mijn cliënten over, maar begeleid hen naar een situatie waarin zij weer grip op hun financiën hebben en de administratie weer zelfstandig kunnen voeren. 

Ik ben lid van de NVVBS, De Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners en KIWA gecertificeerd (NEN 8048-1).
Ook ben ik lid van het Landelijk platform Nabestaandenzorg
 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info