Na een overlijden wordt alles totaal anders

Door het overlijden van een dierbare wordt het leven ineens totaal anders. Het leven gaat dan niet meer zoals u dat gewend bent. In de tijd die u nodig heeft om te rouwen staat u hoofd niet naar het regelen van de financiën en het bijhouden van de administratie.

Als er een dierbare overlijdt komt er plotseling veel op nabestaanden af. Er moet van alles worden geregeld in een toch al zeer emotionele periode. In eerste instantie natuurlijk de uitvaart, maar daarna moeten er ook nog administratieve en praktische zaken afgehandeld worden. De nabestaandenbegeleider kan u informatie geven over de praktische zaken die geregeld moeten worden na een overlijden, maar kan deze ook (tijdelijke) van u overnemen. Zo heeft u meer tijd voor rouw verwerking zonder stress van bijkomende administratieve zaken.


De nabestaandebegeleider kan u helpen met

  • Ordenen en afwikkelen van de administratie, post en lopende zaken
  • Aanvragen van de verklaring van erfrecht
  • Het regelen van de bankzaken en verzekeringen
  • In kaart brengen van bezittingen en/of schulden
  • Verzorgen de f-aangifte inkomstenbelasting en aangifte erfbelasting
  • Opzeggen van abonnementen, contributies en lidmaatschappen
  • Ontruimen en leeg opleveren van de woning

De dienst Nabestaandenbegeleiding bieden wij aan onder de naam Wij Gravitas Nabestaandenbegeleiding. Meer informatie over deze dienst kunt u vinden op wijgra.nl.

Wij maken gebruik van de gespecialiseerde software, waarmee alle zaken en werkzaamheden rond het afwikkelen van een nalatenschap deskundig en efficiënt worden verzorgd.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het Landelijk Platform Nabestaandenzorg en Coöperatie Gaande-weg.

Neemt u gerust

geheel vrijblijvend contact met ons op.

De gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen. Deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Contact

06- 57 299 499
sandra@wijca.nl
Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden