Over Wij Coaching en Advies

Mijn naam is Sandra Danklof , financieel en administratief Organizer.

Na jaren bij financiële instellingen gewerkt te hebben, begon ik steeds meer het verlangen te krijgen om op financieel en administratief gebied iets voor mijn medemens te kunnen betekenen.

Mijn wens om mensen die alleen achterblijven, na bijvoorbeeld een overlijden of een (echt)scheiding, weer op weg te helpen met de administratie en het budget wilde ik ook echt gaan uitvoeren.

Om deze redenen ben ik de opleiding Budgetcoach gaan volgen. Later aangevuld met de opleiding Nabestaandenzorg, Professional Organizer en Financieel Planner.


Als Organizer help ik klanten die om welke reden dan ook de grip zijn kwijt geraakt op hun administratie en de financiën door bijvoorbeeld ontslag, ziekte, scheiding, overlijden of gezinsuitbreiding. Maar ook voor hen die om welke reden dan ook behoefte hebben aan ondersteuning.


Als Nabestaandenbegeleider ondersteun ik bij het opstellen van het Persoonlijk Levensdossier en bied ik praktische hulp bij de afwikkeling van de financiële en administratieve zaken rondom een overlijden.


Waar kan ik u mee helpen?


Fijne groet,Sandra

Wij zijn aangesloten bij:

Neemt u gerust

geheel vrijblijvend contact met ons op.

De gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen. Deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Contact